Θεοδώρα Τζαλονίκου

Η Θεοδώρα Τζαλονίκου είναι εκπαιδευτικός περιβαλλοντολόγος και οικονομολόγος, δασκάλα yoga και δασκάλα παιδικής yoga. Αποφοίτησε από το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας το 2009.

Στην συνέχεια, η αγάπη της για το Περιβάλλον και η πολυετής ενασχόλησή της με τη Yoga και γενικότερα με την σωματική άσκηση – ευεξία και σωστή διατροφή, την οδήγησε σε νέες σπουδές πάνω στο αντικείμενο της Yoga. Είναι κάτοχος των διπλωμάτων ‘Yoga Academy’ and ‘Master Yoga Teacher of Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Yoga Anatomy, Body Anatomy, Pranayama and Meditation YAI.

Το 2014 ολοκλήρωσε με άριστα τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Environmental Education). Παράλληλα εργάστηκε ως Yoga Teacher στον αθλητικό χώρο ‘Health and Fitness’ στην πόλη της Ρόδου, με τον οποίο χώρο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Σήμερα ζει και εργάζεται στο δικό της χώρο: Κέντρο Περιβαλλοντικής, Σωματικής και Ψυχικής Εκπαίδευσης – Σχολείο Yoga με την επωνυμία ‘Tree Health’, στην πόλη των Γρεβενών.

Παράλληλα, συνεργάζεται με αρκετούς δασκάλους και χώρους άθλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως επίσης με παιδικούς σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π..